Υπεύθυνη ΠαραγωγήΗ AVEDA ΣΤΗΡIΖΕΙ ΤΗ ΔΡAΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛIΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠIΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝIΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟY

Μάθετε περισσότερα >>
 

Η Aveda υποστηρίζει την ανάπτυξη ανανεώσιμης αιολικής ενέργειας για να συμβάλλει στην αντιστάθμιση του αποτυπώματος άνθρακα με την πάροδο του χρόνου. Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε η πρώτη εταιρεία ομορφιάς που κατασκευάζει προϊόντα με 100% αιολική ενέργεια*.

** H πρώτη εταιρεία στον κλάδο ομορφιάς, όπου οι κύριες εγκαταστάσεις της λειτουργούν από ανανεώσιμη αιολική ενέργεια

 

Aνανεώσιμη ενέργεια


Υποστηρίζοντας την αιολική ενέργεια

Πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει υπεύθυνη εναλλακτική λύση για την επιχειρηματική δραστηριότητα, εκτός από την επιδίωξη της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας και αυτή η πεποίθηση καθοδηγεί κάθε απόφασή μας. Βρίσκουμε την έμπνευση για αυτό στη φύση και πιστεύουμε ότι η φύση δεν είναι απλώς κάτι που πρέπει να αγαπάμε και να προστατεύουμε, αλλά και θα πρέπει να το μιμηθούμε ως πρότυπο βιωσιμότητας. Πιστεύουμε επίσης ότι το κέρδος και η περιβαλλοντική ευθύνη θα συνεργάζονται όλο και περισσότερο καθώς περισσότερες βιομηχανίες ανακαλύπτουν ότι η «φύση λειτουργεί» τόσο για τη βιωσιμότητα όσο και για την τελική γραμμή παραγωγής.

Όλα τα προϊόντα μας κατασκευάζονται με 100% αιολική ενέργεια μέσω των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και με αντισταθμίσεις άνθρακα, εξισορροπώντας την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου. Λαμβάνουμε επίσης πιστώσεις και αντισταθμίσεις για να καλύψουμε τη συντριπτική πλειοψηφία των δραστηριοτήτων μας στην Αμερική. Τούτου λεχθέντος, υπάρχει ακόμη περιθώριο βελτίωσης για να επιτύχουμε το πολυπόθητο μηδενικό ανθρακικό αποτύπωμα των δραστηριοτήτων μας, καθώς δεν αντισταθμίζουμε τις εκπομπές από τη μεταφορά, τη χρήση, τη διάθεση και άλλες επιπτώσεις των περισσότερων προϊόντων Aveda και των συστατικών που αγοράζουμε από προμηθευτές.

Αγορές αντιστάθμισης κατασκευής τρίτων

Η Aveda χρησιμοποιεί τρίτους κατασκευαστές για την παραγωγή ορισμένων από τα προϊόντα μας. Αγοράζουμε αντισταθμίσεις άνθρακα για να καλύψουμε το τμήμα του ηλεκτρικού και φυσικού αερίου που καταναλώνεται για την κατασκευή των προϊόντων της Aveda σε τρίτους προμηθευτές μας που δεν αντισταθμίζουν ως τώρα τις εκπομπές τους σε διοξείδιο του άνθρακα.


Ο Κύκλος ζωής του σπρέι μαλλιών με Αεροζόλ και αγορές αντιστάθμισης

Η Aveda αγοράζει επίσης αντισταθμίσεις άνθρακα από την NativeEnergy για να εξισορροπήσει τις κλιματικές επιπτώσεις των λακ μαλλιών με αεροζόλ.


Περιβαλλοντική υγεία και ασφάλεια

Η Aveda είναι υπερήφανη που επαναπιστοποιήθηκε ως χώρος εργασίας MNSTAR!

Το MNSTAR, αποτελεί το πρόγραμμα για την Επαγγελματική Ασφάλεια και την Υγεία στη Διοίκηση (MNOSHA) το οποίο αναγνωρίζει εργοτάξια όπου οι διευθυντές και οι εργαζόμενοι συνεργάζονται για την ανάπτυξη της ασφάλειας και της υγείας των συστημάτων διαχείρισης που υπερβαίνουν τη βασική συμμόρφωση με όλα τα ισχύοντα πρότυπα OSHA και οδηγεί σε άμεση και μακροπρόθεσμη πρόληψη των τραυματισμών που σχετίζονται με την εργασία και τις ασθένειες.

Για να επιτευχθεί το Πρόγραμμα MNSTAR, η διοίκηση και οι υπάλληλοι της Aveda συνεργάστηκαν με τη MNOSHA για την ασφάλεια στο χώρο εργασίας για τον εντοπισμό και την εξάλειψη των υφιστάμενων ή μελλοντικών κινδύνων για την ασφάλεια. Τα βασικά στοιχεία αυτού του ολοκληρωμένου προγράμματος περιλαμβάνουν: την ηγεσία της διοίκησης και τη συμμετοχή των εργαζομένων, τη διάθεση πόρων για την αντιμετώπιση ζητημάτων ασφάλειας,τα συστήματα που εντοπίζουν και ελέγχουν τους κινδύνους στο χώρο εργασίας,και ένα πλάνο κατάρτισης και εκπαίδευσης για την ασφάλεια των εργαζομένων.

το Πρόγραμμα MNSTAR ξεκίνησε στη Μινεσότα τον Ιανουάριο του 1999, και διαμορφώθηκε σύμφωνα με το OSHA ομοσπονδιακό Εθελοντικό Πρόγραμμα Προστασίας (VPP) που είχε ξεκινήσει το 1982.