Αποστολή Προϊόντων

Η Aveda Online εξυπηρετεί όλες τις περιοχές εντός Ελλάδας.
Λυπούμαστε, αλλά δεν μπορούμε προς το παρόν να δεχτούμε παραγγελίες που αποστέλλονται σε προορισμούς εκτός Ελλάδος. Για να βρείτε τα πλησιέστερα σε εσάς σημεία πώλησης Aveda επισκεφθείτε το Ευρετήριο Καταστημάτων.

Χρόνος Παράδοσης & Έξοδα Αποστολής

Αποστολή Παραγγελιών - Ελλάδα


* Αττική: 1-3 εργάσιμες ημέρες
Χερσαίοι Προορισμοί: 1-3 εργάσιμες ημέρες
Νησιά: 1-5 εργάσιμες ημέρες
Απομακρυσμένες Περιοχές: 1-7 εργάσιμες ημέρες
Σύνολο ΠαραγγελίαςStandard Αποστολή (ACS)
1-5 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ*
0 - 39€3.50€
Άνω των 39€ΔΩΡΕΑΝ

* Η επεξεργασία των παραγγελιών θα γίνεται εντός 1-2 εργάσιμων ημερών, αν υποβάλλετε την παραγγελία σας έως τη 13:00.

Ειδικές προσφορές μπορεί να ισχύουν ανά διαστήματα. Συμβουλευθείτε τη σελίδα ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ μας.

 

 

Περιορισμοί Αποστολών

Ορισμένα προϊόντα που πωλούνται από της Aveda Online απαιτούν ειδικό χειρισμό, όπως προσδιορίζεται από κρατικούς και τοπικούς κανονισμούς που διέπουν τη μεταφορά αυτών των προϊόντων. Η μέθοδος αποστολής για αυτά τα προϊόντα υπαγορεύεται από αυτούς τους κανονισμούς: συμμορφωνόμαστε με αυτούς τους κανονισμούς και γι αυτό η αποστολή μερικών προϊόντων σε ορισμένες ποσότητες δύναται να μην είναι δυνατή. Αν αυτό επηρεάζει την παραγγελία σας, λυπούμαστε για την όποια ταλαιπωρία.

Παράδοση σε διαμεταφορικές εταιρείες

Η Aveda Online δεν είναι υπεύθυνη για τυχόν ζημιά, ελάττωμα, ουσιαστική διαφορά ή απώλεια προκύπτει σε προϊόντα που παραδίδονται σε διαμεταφορική εταιρία. Αυτό σημαίνει ότι η Aveda Online δεν είναι υπεύθυνη να παρέχει αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων για οποιαδήποτε προϊόντα παραδίδονται σε διαμεταφορική εταιρεία. Αν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε διαμεταφορική εταιρία, συνιστούμε να απαιτείτε από το διαμεταφορέα να αρνείται οποιαδήποτε πακέτα φθάνουν κατεστραμμένα. Εάν ένα πακέτο χαθεί ή καταστραφεί, αφού έχει παραληφθεί από τον διαμεταφορέα, αποτελεί ευθύνη του διαμεταφορέα.

Παράδοση σε ταχυδρομικές θυρίδες

Η αποστολή σε Ταχυδρομικές Θυρίδες δεν υποστηρίζεται.