Συστατικά

Τα συστατικά της Aveda

Αυτά είναι τα βασικά συστατικά που συμβάλλουν στη δημιουργία των προϊόντων Aveda που αγαπάτε. Ανακαλύψτε τι κάνουν, από πού προέρχονται και γιατί θα κάνουν τη διαφορά στην καθημερινή περιποίηση και φροντίδα των μαλλιών σας.

Learn more about blockchain tracing

Τι είναι το blockchain;

Διαφάνεια από το χωράφι μέχρι το τελικό στάδιο

Η Aveda αξιοποιεί την τεχνολογία blockchain που παρέχει ιχνηλασιμότητα των συστατικών μέσω ενός ασφαλούς ψηφιακού συστήματος.


Η υπόσχεση των συστατικών μας


Στην Aveda, την Τέχνη και την Επιστήμη των Αγνών Εκχυλισμάτων και Φυτών, πιστεύουμε ότι η φύση είναι ο μεγαλύτερος καλλιτέχνης ομορφιάς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προσπαθούμε συνεχώς να αυξήσουμε τη χρήση των φυσικών συστατικών, όποτε είναι δυνατόν.

Φυσικής προέλευσης: Η Aveda χρησιμοποιεί το πρότυπο ISO 16218 κατά τον υπολογισμό του φυσικά παραγόμενου ποσοστού των συστατικών της που προέρχονται από φυτά, μη ορυκτά πετρελαίου και άλλες φυσικές πηγές, συμπεριλαμβανομένου του νερού. Φυσικής προέλευσης σημαίνει ότι πάνω από το 50% του συστατικού είναι φυσικό (από μοριακό βάρος).

Η δέσμευσή μας να παρέχουμε υψηλής απόδοσης, φυσικής προέλευσης προϊόντα που είναι πιο ευγενικά για τον πλανήτη - το οποίο είναι καλό για όλους μας - πηγαίνει πολύ βαθύτερα από τη χρήση φυσικών συστατικών.

ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ- ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΙΧΝΕΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΗΣ AVEDA

 

 

ΣΑΝΔΑΛΟΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

Τα δέντρα του σανταλόξυλου από τα οποία προμηθευόμαστε το έλαιό μας μεγαλώνουν άγρια στην εκτεταμένη και ως επί το πλείστον άνυδρη φύση της Δυτικής Αυστραλίας και η συγκομιδή τους πραγματοποιείται από τοπικές, αυτόχθονες κοινότητες.
 


Σανδαλόξυλο από τη Δυτική Αυστραλία
 

Το έλαιο σανταλόξυλου (Santalum spicatum) είναι ένα βασικό συστατικό που βρίσκεται σε πολλά από τα αρωματικά μίγματα της Aveda, παρέχοντας ένα πλούσιο, ξυλώδες βάθος με φίνες, λείες νότες που δημιουργούν έναν αέρα πολυπλοκότητας και μυστηρίου σε πολλά από τα αγαπημένα προϊόντα φροντίδας του δέρματος, του σώματος και των μαλλιών μας.

Τα δέντρα του σανδαλόξυλου φύονται άγρια στο εκτεταμένο και ως επί το πλείστον άνυδρο τοπίο της Δυτικής Αυστραλίας. Από αυτά τα δέντρα σανταλόξυλου συλλέγουμε το έλαιό μας χάρη στις τοπικές, αυτόχθονες κοινότητες.

Για πολλά χρόνια, η Aveda συνεργάζεται με αυτές τις κοινότητες ως πηγή υψηλής ποιότητας αιθέριων ελαίων και ώστε να βοηθήσει στη σύνδεσή τους με την παγκόσμια επιχειρηματική κοινότητα. Σύμφωνα με την αποστολή της Aveda να φροντίζει για τον κόσμο, συνεργαζόμαστε με ένα τοπικό αποστακτήριο από τη Δυτική Αυστραλία, εξασφαλίζοντας ότι το υψηλό κόστος που πληρώνουμε για το έλαιο ωφελεί άμεσα τους αυτόχθονες συλλέκτες του σανταλόξυλου.