Aveda nutriplenish hair care model.

Ο απόλυτος οδηγός

για την ενυδάτωση των μαλλιών

το καλοκαίρι

 

Με τη συλλογή nutriplenish εμπλουτισμένη με superfoods

Οι ισχυρές υπεριώδεις ακτίνες UV, η υπερβολική ζέστη, το χλώριο της πισίνας και η αλμύρα της θάλασσας μπορεί να εξαφανίσουν την υγρασία από τα μαλλιά, αφήνοντας τα ξηρά, φριζαρισμένα και ταλαιπωρημένα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μια καλοκαιρινή φροντίδα των μαλλιών που βασίζεται στην προστασία και την ενυδάτωση είναι ζωτικής σημασίας. Η υπερ-ενυδατική, γεμάτη superfoods σειρά nutriplenish της Aveda έχει διαμορφωθεί ειδικά για αυτό.

 

Γιατί είναι τόσο ξηρά τα μαλλιά μου;

 

Ας ξεκινήσουμε με το πώς φαίνονται τα ξηρά μαλλιά, καθώς μπορεί να έχετε ήδη αφυδατωμένα μαλλιά, χωρίς να το γνωρίζετε. Τα ξηρά μαλλιά συνήθως δεν έχουν λάμψη και απαλότητα, μπερδεύονται εύκολα και μπορεί να τα αισθάνεστε τραχιά στην αφή. Σας θυμίζει κάτι;

Αν τα μαλλιά σας είναι ξηρά, αυτό συμβαίνει επειδή έχουν εξαντληθεί τα λιπίδια, ένα κρίσιμο τμήμα του στελέχους της τρίχας που προστατεύει και επικαλύπτει κάθε μεμονωμένη τρίχα. Τα λιπίδια διατηρούν τα μαλλιά υγιή, λαμπερά, ευκολοχτένιστα και δυνατά. Χάνετε λιπίδια ως αποτέλεσμα της φυσιολογικής φθοράς, του θερμικού styling και του περιβάλλοντός. Και ενώ η φύση είναι μια ζωογόνος δύναμη, μπορεί επίσης να είναι επιβαρυντική για τα μαλλιά σας. Αυτό σημαίνει ότι το καλοκαίρι (και γενικά σε θερμότερα ή ξηρότερα κλίματα), πολλοί παράγοντες μπορούν να απορροφήσουν ζωτικής σημασίας υγρασία από τα μαλλιά όπως:

 

Η ΘΑΛΑΣΣΑ

Το αλάτι της θάλασσας μπορεί να απορροφήσει την υγρασία από τα μαλλιά, με αποτέλεσμα να γίνουν ξηρά και εύθραυστα στην αφή.

 

Η λύση:

Το nutriplenish leave-in conditioner με superfoods είναι σχεδιασμένο για να αναπληρώνει την ενυδάτωση των μαλλιών 4x1 μετά την έκθεση στο θαλασσινό νερό, ενώ τα ξεμπερδεύει άμεσα.

 

 

Ο ΗΛΙΟΣ

Οι ισχυρές υπεριώδεις ακτίνες UV μπορούν να στερήσουν τα απαραίτητα λιπίδια που υπάρχουν φυσιολογικά στα μαλλιά σας. Όταν χάνετε τα λιπίδια, τα μαλλιά αφυδατώνονται και γίνονται ξηρά.

 

Η λύση:

Θωρακίστε τα μαλλιά σας με ένα από αυτά τα απαραίτητα προϊόντα περιποίησης: nutriplenish leave-in conditioner, ένα ανάλαφρο σπρέι για όλους τους τύπους μαλλιών ή nutriplenish daily moisturizing treatment, μια πλούσια κρέμα που ταιριάζει καλύτερα σε μεσαίους έως πυκνούς τύπους μαλλιών. Και τα δύο διαθέτουν sand ginger, ένα φυσικό UV φίλτρο που απορροφά τις ακτίνες UV, προστατεύοντας τα μαλλιά από τις ξηραντικές επιδράσεις του ήλιου.

Ο ΑΕΡΑΣ

Αν έχετε περάσει ποτέ χρόνο σε μια ανεμοδαρμένη παραλία, το γνωρίζετε καλά: οι ανέμοι μπερδεύουν τα μαλλιά, αφήνοντας τα φριζαρισμένα και μπερδεμένα.

 

Η λύση:

Αναζωογονήστε και ξεμπερδέψτε τα μαλλιά με αρκετές σταγόνες από το nutriplenish multi-use hair oil, ένα συμπυκνωμένο, 100% vegan μείγμα ελαίων που περιποιείται και λειαίνει άμεσα για ένα απαλό, μεταξένιο άγγιγμα.

 

 

Η ΠΙΣΙΝΑ

Μια χαλαρή μέρα στην πισίνα μπορεί να είναι πολύ επιβαρυντική για τα μαλλιά σας, καθώς το χλώριο αφαιρεί τα φυσικά τους έλαια προκαλώντας προβλήματα όπως η ψαλίδα.

 

Η λύση:

Κάντε ένα ντους το συντομότερο δυνατό μετά το κολύμπι στην πισίνα με τη σύνθεση nutriplenish της επιλογής σας: η light moisture είναι ιδανική για ανάλαφρη ενυδάτωση που απορροφάται γρήγορα ή με τη deep moisture που είναι ιδανική για πιο έντονη ενυδάτωση, καθώς περιέχει 50% περισσότερα φυτικά βούτυρα από τη light moisture.

 

 

HOT STYLING TOOLS

Το θερμικό styling ταλαιπωρεί τα μαλλιά αφήνοντας τα ξηρά και αφυδατωμένα. Συχνά στρεφόμαστε στο θερμικό styling για να τιθασεύσουμε το φριζάρισμα κάτι που επιδεινώνει τα ξηρά μαλλιά.

 

Η λύση:

Το Nutriplenish leave-in conditioner, η daily moisturizing treatment ή το styling treatment foam παρέχουν ενυδάτωση με πολλαπλά οφέλη, ενυδάτωση απο superfoods και προστασία από τη θερμότητα έως 230 βαθμούς.

 

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΛΟΥΣΙΜΟ

Το συχνό λούσιμο στερεί τα προστατευτικά φυσικά έλαια των μαλλιών, ειδικά των σγουρών που είναι επιρρεπή στην ξηρότητα. Κατά τη διάρκεια των θερμότερων μηνών, το καθημερινό λούσιμο γίνεται αναγκαίο για να απομακρύνουμε τον ιδρώτα, το αλάτι και την άμμο.

 

Οι λύσεις:

• nutriplenish leave-in conditioner χαρίζει έως και 72 ώρες ενυδάτωσης και έλεγχο του φριζαρίσματος.

• nutriplenish replenishing overnight serum προσφέρει 72% αύξηση της ενυδάτωσης των μαλλιών2

• nutriplenish styling treatment foam είναι ιδανικός για ανανέωση των μαλλιών.

 

 

 

 

Γιατί η nutriplenish™ είναι μια αποτελεσματική θεραπεία για τα ξηρά μαλλιά;

 

Η αποκατάσταση των ξηρών μαλλιών σε λαμπερά, δυνατά και με υγιή όψη είναι μια διαδικασία δύο βημάτων που περιλαμβάνει: 1) την ενυδάτωση τους για την αποκατάσταση των χαμένων φυσικών λιπιδίων και την αύξηση των επιπέδων υγρασίας και 2) τη συγκράτηση της υγρασίας στο εξωτερικό στρώμα της τρίχας. Μάθετε πώς η nutriplenish κάνει και τα δύο.

 

 

 

 

Ανακαλύψτε την περιποίηση nutriplenish

 

Απολαύστε τον ήλιο και αυτό το καλοκαίρι με τη σειρά nutriplenish. Το εμπλουτισμένο με superfoods και 100% vegan συστατικά σύστημα περιποίησης, προσφέρει εξατομικευμένη ενυδάτωση σε όλους τους τύπους μαλλιών. Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω πίνακα για να επιλέξετε τα κατάλληλα προϊόντα ανάλογα με το δικό σας τύπο μαλλιών:

 

Discover light and deep moisture
Light moisture
• Ιδανική για λεπτούς έως μεσαίους τύπους μαλλιών
• Απορροφάται γρήγορα με ανάλαφρα έλαια
Deep moisture
• Ιδανική για μεσαίους έως πυκνούς τύπους μαλλιών
• Πλούσια ενυδάτωση με 50% περισσότερα βούτυρα

 

Ενώ το σαμπουάν και το conditioner θέτουν τα θεμέλια, αποτελούν μόνο την αρχή. Εξερευνήστε τις υψηλών αποδόσεων θεραπείες και προϊόντα styling nutriplenish με βάση τον τύπο των μαλλιών σας και τις ανάγκες του για να έχετε μια ολοκληρωμένη περιποίηση. Δείτε ένα παράδειγμα πρωινής φροντίδας με nutriplenish.

 

 

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

 

 

 

1Versus unconditioned salt water exposed control.

2Ex-vivo testing after 24 hours.