ΟΜΟΡΦΙΑ | 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Προϊόντα ημέρας χωρίς ξέβγαλμα για εξαιρετικά μαλλιά καθημερινά

Παραλείψτε ένα λούσιμο, αλλά μην αμελήσετε το στυλ

Ας το παραδεχτούμε - είμαστε απασχολημένοι. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα προϊόντα για ημέρες χωρίς λούσιμο, όπως το ξηρό σαμπουάν, έχουν γίνει εξαιρετικά δημοφιλή. Μεταξύ εργασίας, οικογενειακής ζωής, χόμπι, προσωπικής φροντίδας και οικιακών καθηκόντων, μερικές φορές απλά δε μπορείτε να χωρέσετε ένα λούσιμο μέσα στην ημέρα! Ίσως προσπαθείτε να εξοικονομήσετε νερό κατά τη διάρκεια του Μήνα της Γης ή να διατηρήσετε ένα χτένισμα ή στυλ και απλά δε θέλετε να πλύνετε τα μαλλιά σας ακόμα. Ευτυχώς για εσάς, η οικογένεια προϊόντων ημέρας χωρίς πλύσιμο αυξάνεται, δίνοντάς σας περισσότερες επιλογές για αυτές τις ημέρες «παράληψης χρήσης σαμπουάν». Εάν δεν είστε βέβαιοι ποιο είναι κατάλληλο για εσάς, ακολουθεί η λίστα με τα αγαπημένα μας ξηρά σαμπουάν.

 

Το shampowder Dry Shampoo είναι το αγαπημένο αυθεντικό ξηρό σαμπουάν Aveda. Οι φανατικοί της Aveda και οι Artists δε μπορούν χωρίς αυτό και συμφωνούμε πως είναι εκπληκτικό! Είναι αρωματικό πέπλο πούδρας χωρίς αεροζόλ το οποίο αναγεννά τα μαλλιά σας, απορροφά την περίσσεια λιπαρότητα, προσθέτει υφή και μυρίζει όπως το εμβληματικό shampure. Τι είναι καλύτερο από αυτό; Απλά ανακινήστε και εφαρμόστε στις ρίζες των μαλλιών, κάντε μασάζ και δώστε στυλ!


Χρησιμοποιήστε το για: επέκταση ή ανανέωση χτενίσματος, απορρόφηση ελαίων, προσθήκη υφής σε ένα updo, πλεξούδα ή στυλ.

 

Το Heat Relief Thermal Protector και το Conditioning Mist shampowder Thermal Dry Conditioner με ΝΈΟ όνομα και συσκευασία. Η αλήθεια είναι πως όλοι χρειαζόμαστε μια ανανέωση πού και πού! Το Heat Relief είναι απαραίτητο για όλες τις θερμικές στυλιστικές ανάγκες σας. Προστατεύει από τη θερμότητα και είναι ταυτόχρονα ξηρό conditioner, με έγχυση του θρυλικού αρώματος shampowder, που περιποιείται άμεσα τα ξηρά μαλλιά και προσθέτει απαλότητα και λάμψη. Το μείγμα των πιστοποιημένων οργανικών ελαίων jojoba και ηλιοτρόπιων του Heat Relief βοηθά στην περιποίηση και το ξέμπλεγμα των μαλλιών ενώ προστατεύει από την επιζήμια θερμότητα του styling με θερμότητα.

Χρησιμοποιήστε το για να προσθέσετε άμεση απαλότητα στο styling με θερμότητα σε χτένισμα δεύτερης ημέρας

Το Rinseless Refresh Micellar Hair Scalp Refresher είναι μια πρόσφατη προσθήκη στη σειρά και είμαστε ενθουσιασμένοι γι' αυτό. Είναι ιδανικό για μετά το γυμναστήριο και για τις ημέρες δίχως λούσιμο, καθώς η τεχνολογία με μικκύλια καθαρίζει το τριχωτό της κεφαλής, ενώ αναζωογονεί και ανανεώνει την υφή των μαλλιών σας, καθιστώντας το απαραίτητο για σπαστά, με μπούκλες ή πολύ σγουρά μαλλιά (ή/και ανακατεμένα μαλλιά από τον ύπνο)


Χρησιμοποιήστε το για να καθαρίσετε το τριχωτό της κεφαλής χωρίς να λούσετε τα μαλλιά σας, για να "στρώσετε" τα ανακατεμένα μαλλιά από τον ύπνο και να  αναζωογονήσετε τις μπούκλες ή τα σπαστά μαλλιά.


Είστε έτοιμοι να παραλείψετε ένα λούσιμο κατά τη διάρκεια του μήνα της Γης αλλά και μετά; Κάντε tag το στυλ της δεύτερης ημέρας (ή τρίτης ημέρας!) στο  #StyledbyAveda.

 

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ